Hoppa till sidans innehåll

Sommarprat med huvudtränaren Martin Flodin

2017-07-08 20:22
Sommarsolen ligger på och vi är i Juli månad. Vi tog ett kortare snack med Bygdas huvudtränare Martin Flodin om hans tankar kring fjolåret och kommande säsong i Division 3.
  • Uppdaterad: 2017-07-08 21:05

Ni hörde rätt. Martin Flodin fortsätter som huvudtränare för Häradsbygdens SS! 

Martin som säsongen 13/14 kom till Bydga som spelare och senare skolade om till tränare ser nu med tillförsikt fram emot ännu en säsong i Bygdas bås. 

Vi tog tempen på Martin för att höra hur tankarna går kring fjolåret och säsongen som står för dörren. 

Först och främst, fjolårssäsongen, dina tankar om den? 

- Jag är väldigt nöjd med den. När jag tackade ja inför förra säsongen visste jag inte hur laget såg ut. När jag väl var på plats visade det sig att många av dem rutinerade spelarna hade valt att sluta. Därför trodde jag inte att vi skulle sluta topp 4 och nästan slå samtliga lag i serien. Jag är därför väldigt imponerad av dem yngre spelarna som verkligen tog tag i det! 

Vad fick dig att fortsätta som huvudtränare för HSS?

- Jag tyckte att det var oerhört roligt förra säsongen och det kändes därför inspirerande att fortsätta en säsong till. 

Mitt i semestern, hur förbereder sig Bygda för kommande säsong? 

- Vi har spelat innebandy en gång i veckan. Sen vet jag att spelarna tar tag i sommarträningen mycket på egen hand. Som att träna gym ihop eller försöker ordna istider under sommar vilket är väldigt bra! 

Lagbygget då? Hur ser det ut? In/Ut... 

- Laget ser i väldigt stora drag ut som förra säsongen. Nicklas "Fishje" Stålhandske är väl en av dem äldre som har valt att satsa ordentligt inför säsongen. 
Enda frågetecknet just nu i lagbygget är målvaktssidan. 

Dina/lagets förväntningar/målsättningar inför säsongen 17/18?

- Målsättningar är alldeles för tidigt ännu då jag inte har pratat om det med laget. Men om jag får sätta en själv är det givetvis att sluta på en topp 2 placering och få medverka i kvalet upp till division 2. 

Vad tror du att samarbetet med "Team Leksand" kan innebära i positiv bemärkelse för HSS? 

Först och främst. "Team Leksand" är ett samarbetslag mellan Leksands IF och Häradsbygden som kommer att husera i både j18 och j20 i regionala serier. 


- Det innebär naturligtvis att det blir en hårdare konkurrens. Att vi får möjligheten att plocka upp spelare som kan träna med oss så vi i stora drag alltid kan få ihop 20 utespelare på träningarna. 


Med det sagt önskar Martin alla en fortsatt trevlig sommar och hoppas så många som möjligt sluter upp och begär sig till Weda Skog Arena och stöttar HSS under vintern! 

Skribent: Robin Gustavsson
Epost: Adressen Gömd

HSS1

 

 

Leksands Sparbank

 

trycksakstorget

 

Dalafrakt

 

mvs

 

HSS swish

Postadress:
Häradsbygdens SS - Ishockey
Martin Öberg, Sparbanksgatan 10D
79331 Leksand

Kontakt:
Tel: 076-161 6923
E-post: This is a mailto link

Se all info