Hoppa till sidans innehåll

J20-CUP 2015


Häradsbygdens SportSällskap hälsar er hjärtligt välkomna till den sjunde upplagan av vår J20-cup. Cupen avgörs traditionsenligt i slutet av augusti eller början av september i inledningen av varje säsong. Detta år går cupen av stapeln 29-30 augusti, självklart med boende inkluderat redan från fredagen den 28:e så att ni vaknar utvilade på plats inför matcherna. Matcherna kommer att kunna följas i realtid via CupOnline vilket önskats av intresserade anhöriga och liknande som inte kunnat vara på plats under helgen tidigare år. Här hittar ni all information som behövs om evenemanget. Skulle ni ändå ha fler frågor går det utmärkt att kontakta oss, du hittar kontaktuppgifter längre ner.

 


Upplägg


Cupen riktar sig främst till lag som spelar i J20 Elit eller J20 Div 1. Inledningsvis finns fem platser till cupen utöver värdföreningen Häradsbygden. Skulle intresset finnas från er föreningar finns möjligheten att utöka till 8 deltagande lag. I båda fallen får ert lag spela 5 matcher under två dagar i Tegera Arena och LRF-hallen som är cupens och Häradsbygdens två hemmaborgar. Matcherna spelas 2x20 minuter. Inom bara två minuter från arenorna finns skogsslingor och löparbanor samt fotbollsplaner för uppvärmning. Detta är ett perfekt tillfälle för ert lag att komma ihop som grupp och lag inför vinterns prövningar i seriespelet!

 


Boende


Samtliga lag i cupen bor i stugbyn Tallbacken 1 & 2 på Leksand Strand som är beläget ca 15 minuters promenad från arenorna. Ni checkar in på fredag eftermiddag/kväll och behåller era stugor till söndag förmiddag. Alla stugor är utrustade med kök, kyl och frys, diskmaskin, mikrovågsugn, wc/dusch samt i vissa av stugorna även bastu, kabel-tv och internet. Ansvarig från cuparrangören kommer tillsammans med representant från Leksand Strand att besikta stugorna när ni checkat ut för att förhindra reprimander i efterhand  vad gäller städningen. Detta skapar en trygghet såväl för gästande lag som för oss som arrangörer. När ni checkat ut ur stugorna på söndagen finns möjlighet att låsa in väskor och annan packning i arenan i väntan på avresan hemåt. Observera att ni behöver ta med eget sänglinne om ni inte väljer att förboka det via oss. Det kostar i sådant fall 100 kronor per person för hela helgen. Slutstädning kan bokas till för 600 kronor per stuga. Letar ni efter en cup med utsökt boende har ni definitivt hittat rätt!

 


Mat


Ni bjuds på frukost såväl lördag som söndag, lunch lördag och söndag samt middag på lördagen. Ni kommer även att kunna hämta ut en mellanmålslåda per dag (lördag och söndag) innehållande frukt, drickyoghurt samt smör och bröd. Mellanmålet kan hämtas när som helst under dagen vilket gör att ni själva avgör om ni vill använda det som återhämtningsmål efter match eller som kvällsmål. All mat serveras i Star Restaurang som ligger i Tegera Arena. Maten håller mycket hög klass så ni kommer inte att behöva gå hungriga. På lördagseftermiddagen brukar vi av tradition bjuda på “det lilla extra” i form av potatisgratäng och fläskfilé eller liknande för att ge er en god smakupplevelse mellan kamperna på isen.

 


Vi tillgodoser era önskemål under helgen


Om ni har några speciella önskemål vid ankomst eller under cuphelgen lovar vi att göra allt för att lösa detta för er. Vi erbjuder träningstider på fredag kväll för de lag som vill köra ett ispass innan cupen börjar. Träningstiden ingår givetvis i kostnaden för cupen och ni betalar inget extra för den. Önskar ni mat till stugorna vid ankomst eller kanske ett restaurangbesök på fredagskvällen hjälper vi självklart till att ordna detta till fördelaktiga priser. Samtliga deltagande lag får varsin kontaktperson som finns tillgänglig under helgen för att tillgodose era önskemål samt lösa eventuella problem. Givetvis finns även ansvariga för cupen på plats i arenorna under hela helgen.


Kontakt
Richard Brasar, cupgeneral
Telefon: 073-659 34 31
E-post: This is a mailto link


Information om cupen i korthet

Arrangör: Häradsbygdens Sportsällskap
Datum: 29-30 augusti 2014
Arenor: Tegera Arena och LRF-hallen, bägge inom samma väggar lokaliserade i Leksand

Ålder: J20 (max 2 st överåriga per lag)
Nivå: J20 Elit samt J20 Div 1
Speltid: 2x20 minuter med spolning i periodpaus och mellan matcherna
Upplägg: Vid 6 deltagande lag, rak serie vilket innebär 5 matcher per lag
Vid 8 deltagande lag, två grupper och efterföljande slutspel vilket innebär 5 matcher per lag

Sjukvård: Finns på plats. Vid allvarligare skador finns lasarett i Falun och Mora, bägge ca. 5 mil från arenorna

Boende: På Leksand Strand ca. 15 minuters promenad från arenorna i 6- eller 8-bäddsstudor med dusch, kabel-tv, kök, internet...

Mat: I Star Restaurang i Tegera Arena

Detta ingår: Frukost lördag och söndag, lunch lördag och söndag samt middag lördag
Boende fredag-söndag i toppmoderna stugor
En mellanmålslåda per dag med smör, bröd, drickyoghurt och frukt
5 matcher på två dagar med speltid 2x20 minuter och tredomarssystem

Cupen är sanktionerad

Flygbild Tegera Arena

Cupen spelas i Tegera Arena och LRF-hallen placerade vägg i vägg där man behåller sitt omklädningsrum cupen igenom.

 

 

Tallbacken Säng

I stugorna i Tallbacken på Leksand Strand, där samtliga cuplag bor, sover du gott om nätterna.

 

Tallbacken vardagsrum o kök
Med gott om plats i stugorna finns utrymme att koppla av i vardagsrummet, kanske med taktiktavlan, eller bara framför TV:n.

Uppdaterad: 2016-06-08 02:56
Skribent: Richard Brasar
Epost: This is a mailto link

HSS1

 

 

Leksands Sparbank

 

trycksakstorget

 

Dalafrakt

 

mvs

 

HSS swish

Postadress:
Häradsbygdens SS - Ishockey
Martin Öberg, Sparbanksgatan 10D
79331 Leksand

Kontakt:
Tel: 076-161 6923
E-post: This is a mailto link

Se all info